​Vi skaber kreative løsninger og tryghed for kunden

Husk GRØN fradrag

Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre med respekt for huset

Hos KBE Entreprise i Ringkøbing har vi stor ekspertise med udskiftning af vinduer og døre for kunder i området nær Skjern, Søndervig og Hvide Sande. Vi tager altid udgangspunkt i huset arkitektur og udseende, når vi rådgiver om valg af fabrikat og design, og vi benytter energirigtige ruder ved udskiftning af vinduer. Det kan naturligvis trækkes fra i skat.

Over 30 års erfaring med udskiftning af vinduer

​Vi har over 30 års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og i samarbejde med vores leverandører finder vi præcis de materialer, som du har brug for. Og vi efterlader altid et godt resultat., når vi har monteret de nye vinduer og udvendige døre.

Vi råder og vejleder dig om valg af farver, stil og fabrikat. Det rette valg forudsætter, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. 

Derfor hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning samt særlige ønsker og behov. Vi renoverer gerne de gamle vindueselementer, hvor vi eventuelt kan udskifte glas i rammerne, men ofte kan det bedre svare sig med en total udskiftning af vinduer.

Vi sender gerne et tilbud på vinduesudskiftning

​Hvad koster udskiftning af vinduer? Kontakt os gerne for at drøfte fabrikater, modeller, design og farver. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på en vinduesudskiftning.

Du kan ringe på telefon 51 32 34 48 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på kaj@kb-entreprise.dk.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 2 anmeldelser fra Facebook​

Firmainfo​

KBE Entreprise ApS

CVR:  36946156

Kontakt os​