​Vi skaber kreative løsninger og tryghed for kunden

Husk GRØN​T fradrag

Udskiftning af vinduer og døre udføres med respekt for huset

Hos KBE Entreprise i Ringkøbing har vi stor ekspertise med udskiftning af vinduer og døre, som vi udfører for kunder i områderne omkring Skjern, Søndervig og Hvide Sande.

Vi tager altid udgangspunkt i husets arkitektur og udseende, når vi rådgiver om valg af fabrikat og design, og vi benytter energirigtige ruder ved udskiftning af vinduer. Det kan naturligvis trækkes fra i skat.

Vi har over 30 års erfaring med udskiftning af vinduer

Vi har mere end 30 års erfaring med udskiftning og montering af vinduer og døre, og i samarbejde med vores leverandører finder vi præcis de materialer, som du har brug for. Vi efterlader desuden altid et flot resultat, når vi har monteret de nye vinduer og udvendige døre.

Vi rådgiver og vejleder dig om valg af farver, stil og fabrikat. Det rette valg forudsætter, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Derfor hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning samt særlige ønsker og behov.

Vi renoverer gerne de gamle vindueselementer, hvor vi eventuelt kan udskifte glas i rammerne, men ofte kan det bedre svare sig med en total udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og om du ønsker specielle vinduer efter mål. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have udskiftet et enkelt vindue, eller om alle husets vinduer skal udskiftes.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os gerne for at drøfte fabrikater, modeller, design og farver på de nye vinduer. Ønsker du en konkret pris, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.

Du kan ringe på telefon 51 32 34 48 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail kaj@kb-entreprise.dk.​

Ønsker du et gratis tilbud?​

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kompromisløs kvalitet

Alt i tømrerarbejde

Specialist i vinduer

Lokale håndværkere

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 2 anmeldelser fra Facebook​

Firmainfo​

KBE Entreprise ApS

CVR:  36946156

Kontakt os​