​Vi skaber kreative løsninger og tryghed for kunden

Husk GRØN​T fradrag

Renovering af hus, sommerhus eller lejlighed​

​Trænger din bolig til en udvendig eller indvendig renovering, og har du brug for professionel hjælp? Så lad os hos KBE Entreprise renovere hus, sommerhus eller lejlighed for dig.

Vi varetager alle former for renovering af hus og lejlighed for privatpersoner i blandt andet Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande og Søndervig. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Totalrenovering af hus
  • Renovering af lejlighed
  • Renovering af sommerhus.

Vi lægger stor vægt på at overholde alle de aftalte priser og tidsfrister, da vores kunders tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig er vi også meget fleksible, hvis du har konkrete tegninger eller særlige ønsker.

​Vi varetager din boligrenovering i totalentreprise

Skal huset renoveres, indebærer det som regel flere forskellige faggruppers ekspertise, og derfor kan det godt betale sig at få foretaget renoveringen i en totalentreprise.

​På den måde slipper du for selv at kontakte en række af forskellige håndværkere, hvis arbejde du også skal koordinere.

Lad i stedet for os varetage din husrenovering. Vi har et fast samarbejde med de underentreprenører og leverandører, som vi efterhånden har brugt i rigtig mange år, og som vi kan stå inde for leverer samme høje kvalitet, som vi selv gør.

Hvad koster renovering af hus?

Har du et gammelt hus, der skal renoveres, eller trænger dit sommerhus eller din lejlighed blot til en mindre renovering eller istandsættelse, tager vi os gerne af opgaven. Prisen afhænger af renoveringens omfang, dit budget og dine ønsker.

Ønsker du en konkret pris på renoveringen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 32 34 48 eller e-mail kaj@kb-entreprise.dk.

Vi står klar til at høre nærmere om dine ønsker og forventninger, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud på renovering af hus til dig.​

Ønsker du et gratis tilbud?​

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kompromisløs kvalitet

Alt i tømrerarbejde

Specialist i vinduer

Lokale håndværkere

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 2 anmeldelser fra Facebook​

Firmainfo​

KBE Entreprise ApS

CVR:  36946156

Kontakt os​