​Vi skaber kreative løsninger og tryghed for kunden

Husk GRØN​T fradrag

Nybyggeri: Byg nyt hus eller sommerhus efter dine ønsker og behov

​Kunne du tænke dig at få bygget et nyt hus, der er skræddersyet til dig, dine ønsker og behov? Så lad os hos KBE Entreprise hjælpe dig med at komme et skridt nærmere drømmehuset.

Vi har mange års erfaring inden for nybyggeri af både sommerhuse, villaer og træhuse, som vi tilbyder i blandt andet Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande og Søndervig.

Derfor skal du lade os bygge dit nye hus eller sommerhus

Der er mange gode grunde til at lade os stå for byggeriet af din nye villa eller dit nye sommerhus i stedet for at vælge et typehusfirma.

Hos KBE Entreprise har vi igennem de sidste mange år haft et fast samarbejde med de samme underentreprenører og leverandører, som alle er lokale, godt forankret i nærområdet, og som alle har et godt ry.

Vi kender dem, og vi kan stå 100 % inde for deres kvalitet.​

Vælger du at lade vores firma varetage dit nybyggeri, kan du være sikker på, at alle priser og aftalte tidsfrister overholdes. Vores kunders tilfredshed er nemlig altgørende for os! Derudover er vi mere fleksible og kan bygge nyt hus efter dine egne tegninger eller ønsker.

Hvad koster nybyggeri?

Prisen for nybyggeri afhænger i høj grad af, hvor stort et hus du skal have bygget, og hvad du har af konkrete ønsker til både udseende og funktionalitet. Den endelige pris afhænger i sidste ende af det budget, du har til rådighed og de ønsker, du har til det nye hus eller sommerhus.

Du er meget velkommen til at kontakte os lufte dine ideer, så vi sammen kan udarbejde nogle skitseforslag og få omsat ideerne til konkrete rammer, der kan danne grundlaget for en eventuel kontrakt for entreprisen.

Ring på telefon 51 32 34 48 eller skriv til vores e-mail kaj@kb-entreprise.dk og kom et skridt nærmere drømmen om et nybygget hus.​​

Ønsker du et gratis tilbud?​

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kompromisløs kvalitet

Alt i tømrerarbejde

Specialist i vinduer

Lokale håndværkere

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 2 anmeldelser fra Facebook​

Firmainfo​

KBE Entreprise ApS

CVR:  36946156

Kontakt os​